Verpleegkunde memes: een top 10

Verpleegkunde memes. Vaak zijn ze zo herkenbaar en kun je er met collega verpleegkundigen hard om lachen. Je komt ze vaak tegen op social media zoals Facebook en Instagram. Hieronder vind je de grappigste verpleegkundige ‘memes’, oftewel grappige plaatjes voor verpleegkundigen. Onderstaande memes zijn allemaal gemaakt door Enurse.

Herkenbare situaties van verpleegkundigen

Van een rooster vol dagdiensten, avonddiensten en nachtdiensten tot een chaotische dienst. En van je eerste dag op stage op de afdeling, tot werken in isolatie. Deze situaties zijn herkenbaar voor iedere verpleegkundige en bieden volop inspiratie voor leuke plaatjes.

Wanneer alles op het werk weer eens flink mis lijkt te gaan!memes verpleegkunde
Wanneer je altijd op je topcollega kunt rekenen!meme verpleegkundigen
Heerlijk gevoel om die isolatiejas uit te trekken.memes verpleegkunde
 

Hier ben ik dan!

memes nurse

Na de nachtdienst heb je een goed excuus om niet op je best te zijn.memes nursing
Het is altijd lastig om met vrienden af te spreken wanneer je in de gezondheidszorg werkt.meme nurses
Diepe zucht…
Wordt het weer zo’n dag?memes gezondheidszorg
Wanneer je je liefste collega’s mist.meme nursing

Leuke verpleegkunde memes

Wanneer je in de verpleging werkt, in welk werkveld dan ook, maak je van alles mee. Van verdrietige situaties met je patiënt, tot prachtige en hilarische momenten. Vaak zijn situaties herkenbaar voor andere collega’s in de gezondheidszorg en leveren de herinneringen de mooiste verhalen uit de praktijk op.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*