De 5 leukste links voor verpleegkundigen

Op Enurse.nl vind je natuurlijk al veel nuttige informatie en kom je graag terug :), maar onderstaande pagina’s zijn ook érg handig of leuk om te bekijken.

1. Tommie in de Zorg

Tommie, een 27-jarige verpleegkundige blogger werkt in de ouderenzorg. En hij deelt zijn verhalen op zijn blog. Zijn boek dat verscheen in september 2018 is erg populair onder verpleegkundigen. Hij vertelt mooie verhalen over ervaringen die hij heeft met zijn cliënten. Tommie In de Zorg blog.

2. Youchooz

Al jarenlang een duidelijke en vrolijke voorlichtingssite over beroepen en werkvelden in de zorg. Handig voor studenten die een studierichting zoeken in de zorg, maar ook voor reeds gediplomeerden die willen weten wat zij nog meer met hun diploma kunnen doen. Youchooz.

3. Nursing

Welke verpleegkundige kent het tijdschrift Nursing niet? Nursing is al sinds jaar en dag dé betrouwbare kennisbank voor verpleegkundigen, waar ook wetenschappelijk onderzoek wordt toegelicht. Nursing.

4. Florence Nightingale Instituut

Wanneer je meer wilt weten over de geschiedenis van het verpleegkundig beroep, kun je terecht op de pagina van het FNI (Florence Nightingale Instituut). Het kenniscentrum dat zichzelf vernoemde naar de meest bekende verpleegkundige, zorgt onder andere voor educatie. FNI.

5. Indeed – vacatures

De grootste vacaturesite van Nederland (en de wereld, overigens) heeft ook het grootste aanbod aan vacatures voor verpleegkundigen. Neem een kijkje en vindt wellicht jouw nieuwe droombaan. Indeed.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*