Nieuw seizoen ‘The Good Doctor’ van start!

Laat vanavond alles vallen, want om 21:30 zit jij vast klaar om het nieuwste seizoen van ‘The Good Doctor’ te bekijken!

Maandag op RTL 4

Maandag 7 januari zendt RTL 4 de eerste aflevering van seizoen 2 uit. Het eerste seizoen van ‘The Good Doctor’ werd vorig jaar met veel enthousiasme ontvangen. De serie die draait om de autististische, jonge chirurg Shaun Murphy, die verhuist naar de grote stad om te werken in het St. Bonaventure-ziekenhuis in San Jose, Californië. Collega’s zijn skeptisch over de ietwat apart communicerende nieuweling, maar hebben al vlug in de gaten dat Shaun een briljante arts is.

Wat gaat er gebeuren?

In aflevering één gaan dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore) en dr. Jared Kalu een goede daad verrichten; dakloze personen behandelen. Shaun vermoedt een hersentumor bij één van zijn dakloze patiënten. Hij wil hem graag medisch behandelen, maar ook privé helpen. De volgende afleveringen zullen weer bol staan van verwonderlijke aandoeningen en briljante behandelingen. Op dit moment zijn er reeds 10 nieuwe afleveringen uitgekomen in de Verenigde Staten, waar de serie is gemaakt. Dat wordt dus genieten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*