Nieuwe ziekenhuisserie ‘New Amsterdam’ vanaf 15 januari 2019 op NET5.

Weet je nog hoe heerlijk het voelde om je te verliezen in een spannende aflevering van Grey’s Anatomy? En vindt je House en the Good Doctor ook een beetje raar, maar juist daardoor zo interessant? Dan is er goed nieuws, want deze maand begint een verse ziekenhuisserie!

New Amsterdam

Vanaf 15 januari zendt Net5 deze nieuwste, Amerikaanse televisieverslaving uit. De serie die in 2018 in Amerika uit is gekomen, heeft 22 afleveringen in het eerste (en vooralsnog) enige seizoen.

Het verhaal

De serie volgt dokter Max Goodwin (gespeeld door Ryan Eggold), de nieuwe medisch directeur van een oudste ziekenhuizen van de Verenigde Staten, New Amsterdam. Met zijn nieuwe beleid wil hij af van de heersende bureaucratie en probeert uitzonderlijke zorg te leveren aan zijn patiënten. Daar maakt Max natuurlijk geen vrienden mee. Oh, het verhaal is overigens op waarheid gebaseerd.

Knappe dokters?

Iedere goede serie heeft knappe dokters (man/vrouw) nodig, toch? De serie New Amsterdam heeft ook de nodige knappe acteurs uitgekozen om voor dokter door te gaan. De hoofdpersoon Ryan Eggold als dr. Goodwin heeft natuurlijk een goeie kop. Ook de vrouwelijke dokters Bloom en Sharpe zijn niet verkeerd om naar te kijken en Jocko Sims, dr. Reynolds, mag er ook zijn!

Vanaf 15 januari 2019 is de serie New Amsterdam te zien op Net5.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*